Kínálat

 Ajándékönyvek
 Akció
 Albumok
 Állatvilág, természet
 CD
 Családi mozi
 Dokumentumfilm
 Dráma
 DVD
 Egészgég, életmód, pszichológia
 Életrajz, memoár
 Erotika
 Erotikus
 Ezotéria
 Fittness & életmód
 Folyóiratok, katalógusok, magazinok
 Fotóművészet
 Gasztronómia
 Gazdaság, üzlet
 Gyermekek és szülők
 Gyermekkönyvek
 Hangoskönyv
 Hobbi
 Horror
 Idegen nyelvű könyvek
 Ifjúsági és kötelező irodalom
 Informatika, számítástechnika
 Irodalomtudomány, nyelvészet
 Ismeretterjesztés
 Játék, rejtvény, logika
 Kalandfilm
 Képeslap, poszter
 Koncert
 Krimi
 Kutya
 Lakás, otthon, kert
 Lexikon, enciklopédia
 Macska
 Magyar filmek
 Mesefilm
 Mezőgazdaság
 Műsoros kazetta
 Műszaki könyvek
 Művészet
 Naptárak, kalendáriumok
 Nyelvkönyvek,szótárak, kazetta, CD
 Orvostudomány
 Politika, társadalomtudomány
 Riport
 Romatikus
 Sci-fi, fantasy
 Sport
 Sport
 Szépirodalom
 Szoftver
 Szórakoztató irodalom
 Tankönyvek
 Tea, teázási könyvek
 Teaízesítők
 Teázási eszközök
 Térképek, atlaszok
 Természetfilm
 Természettudomány
 Thriller
 Történelem
 Történelmi
 Utazás
 Vallás, filozófia
 VHS
 Vígjáték
 Zene
 Hölgyek
 Teák
 Urak
 Vibrátor, dildó, egyéb maszturbátorok
 Ajándéktárgyak, partykellékek, játékok
 Szettek, csomagok
 Bondázs, S/M
 Szexbabák
 Síkosítók, krémek, vágykeltők, higiénia
 Óvszerek
 Cicikhez
 Nincs kategóriába sorolva
 Egyéb
 Ékszer
 Maszk, paróka
 Bútor és lakberendezési tárgy
 Film
 Egyéb

Továbbküldöm

 

A retro - Építészet és design

Skolnik, Lisa
A retro - Építészet és design
1.696  Ft - Listaár: 1.995  Ft
Megtakarítás: 15%
Tájékoztató ár, jelenleg nem kapható.
Kiadó: Geopen Kiadó
ISBN: 9789639574939
Oldalszám: 96
Kötés: kötött
Nyelv: magyar
Jelenleg nincs raktáron partnerünknél, így nem vásárolható.
A retro - Építészet és design - Hozzáad: del.icio.us A retro - Építészet és design - Hozzáad: Digg A retro - Építészet és design - Hozzáad: Yahoo myWeb A retro - Építészet és design - Hozzáad: Spurl A retro - Építészet és design - Hozzáad: furl A retro - Építészet és design - Hozzáad: Ask A retro - Építészet és design - Hozzáad: Squidoo A retro - Építészet és design - Hozzáad: Simpy A retro - Építészet és design - Hozzáad: Reddit A retro - Építészet és design - Hozzáad: ma.gnolia A retro - Építészet és design - Megosztás: facebook A retro - Építészet és design - Hozzáad: Google Bookmark A retro - Építészet és design - Hozzáadás: Twitter
 

A retro - Építészet és design - Rövid tartalom
Egyszerűség, elegancia, kényelem és funkció: a modernista design épp annyit nyújt manapság, mint évtizedekkel ezelőtt, e vadonatúj stílus első megjelenésekor. A fotókkal gazdagon illusztrált album bemutatja a modernista építészet és bútortervezés fejlődését, miközben hasznos tanácsokkal szolgál a lakberendezéshez, a „retrós” stílus kialakításához.
A több évtizedes múltra visszatekintő modern építészeti és lakberendezői stílus olyan erős nosztalgiát kelt, hogy a mai lakásokban is ugyanolyan fontos helyet foglal el, mint hajdanában. A sima vonalú, az emberi test hajlatait követő századközépi bútor üdítő minimalizmusa kellemesen enyhíti a mai hektikus világ miatt túlterhelt idegeinket.
Az 1930-as évektől az 1960-asokig tartó modernizmus aranykorában az építészek és lakberendezők forma és funkció összeházasítására törekedtek; eközben újfajta anyagok kombinációjával léptek elő és új értelmet adtak termékeiknek. A Retro Richard Neutra építészeti mesterműveitől George Nelson geometrikus bútoraiig rengeteg példát sorakoztat fel. A kitűnő áttekintést nyújtó összeállítás segítséget ad otthonunk stílusos kialakításához is.
– Kiváló kombinációt teremt, ha néhanap összepárosítjuk az ötvenes évek olyan legendás ikonjait, mint Arne Jacobson tojás alakú székei (ma újból készítenek hasonlókat) egy mai kávézóasztallal.
– Praktikusak és dekoratívak az olyan modernista darabok, mint az egymásba rakható asztalok és székek, amelyekkel nem csak helyet spórolhatunk, hanem változatos egymáshoz illesztésükkel mintegy szoborkompozíciókat hozhatunk létre.
– Retro hatást kelthet lakásunkban, ha becsempészünk egy korabeli mennyezetlámpát, vagy egy színes, játékos alakú vázát.
Vásárlók értékelése:
Nincs még értékelve. Legyen Ön az első.
 

 
 
 
array ( 0 => array ( 'file' => '/var/www/hu/mimezis/www/includes/modules/writer_other_products.php', 'line' => 6, 'function' => 'tep_db_num_rows', 'args' => array ( 0 => NULL, ), ), 1 => array ( 'file' => '/var/www/hu/mimezis/www/show_book.php', 'line' => 591, 'args' => array ( 0 => '/var/www/hu/mimezis/www/includes/modules/writer_other_products.php', ), 'function' => 'include', ), 2 => array ( 'file' => '/var/www/hu/mimezis/www/product_info.php', 'line' => 42, 'args' => array ( 0 => '/var/www/hu/mimezis/www/show_book.php', ), 'function' => 'require', ), )