Kínálat

 Ajándékönyvek
 Akció
 Albumok
 Állatvilág, természet
 CD
 Családi mozi
 Dokumentumfilm
 Dráma
 DVD
 Egészgég, életmód, pszichológia
 Életrajz, memoár
 Erotika
 Erotikus
 Ezotéria
 Fittness & életmód
 Folyóiratok, katalógusok, magazinok
 Fotóművészet
 Gasztronómia
 Gazdaság, üzlet
 Gyermekek és szülők
 Gyermekkönyvek
 Hangoskönyv
 Hobbi
 Horror
 Idegen nyelvű könyvek
 Ifjúsági és kötelező irodalom
 Informatika, számítástechnika
 Irodalomtudomány, nyelvészet
 Ismeretterjesztés
 Játék, rejtvény, logika
 Kalandfilm
 Képeslap, poszter
 Koncert
 Krimi
 Kutya
 Lakás, otthon, kert
 Lexikon, enciklopédia
 Macska
 Magyar filmek
 Mesefilm
 Mezőgazdaság
 Műsoros kazetta
 Műszaki könyvek
 Művészet
 Naptárak, kalendáriumok
 Nyelvkönyvek,szótárak, kazetta, CD
 Orvostudomány
 Politika, társadalomtudomány
 Riport
 Romatikus
 Sci-fi, fantasy
 Sport
 Sport
 Szépirodalom
 Szoftver
 Szórakoztató irodalom
    Humor
    Kaland
    Képregény
    Krimi
    Regény
    Romantikus irodalom
    Sci-fi, fantasy
 Tankönyvek
 Tea, teázási könyvek
 Teaízesítők
 Teázási eszközök
 Térképek, atlaszok
 Természetfilm
 Természettudomány
 Thriller
 Történelem
 Történelmi
 Utazás
 Vallás, filozófia
 VHS
 Vígjáték
 Zene
 Hölgyek
 Teák
 Urak
 Vibrátor, dildó, egyéb maszturbátorok
 Ajándéktárgyak, partykellékek, játékok
 Szettek, csomagok
 Bondázs, S/M
 Szexbabák
 Síkosítók, krémek, vágykeltők, higiénia
 Óvszerek
 Cicikhez
 Nincs kategóriába sorolva
 Egyéb
 Ékszer
 Maszk, paróka
 Bútor és lakberendezési tárgy
 Film
 Egyéb

Továbbküldöm

 

Vallomások Lizának

érsek Tibor
Vallomások Lizának
1.252  Ft - Listaár: 1.490  Ft
Megtakarítás: 16%
Kiadó: Accordia Kiadó | Mogra Kiadó
ISBN: 9639502083
Oldalszám: 182
Kötés: karton
Vallomások Lizának - Hozzáad: del.icio.us Vallomások Lizának - Hozzáad: Digg Vallomások Lizának - Hozzáad: Yahoo myWeb Vallomások Lizának - Hozzáad: Spurl Vallomások Lizának - Hozzáad: furl Vallomások Lizának - Hozzáad: Ask Vallomások Lizának - Hozzáad: Squidoo Vallomások Lizának - Hozzáad: Simpy Vallomások Lizának - Hozzáad: Reddit Vallomások Lizának - Hozzáad: ma.gnolia Vallomások Lizának - Megosztás: facebook Vallomások Lizának - Hozzáad: Google Bookmark Vallomások Lizának - Hozzáadás: Twitter
 

Vallomások Lizának - Rövid tartalom
„Véletlenül se higgye senki, hogy Lizának szánt vallomásaimban magamról írok! De még ha rólam szól is egyik-másik történet, megpróbálok egyes szám harmadik személyben mimikrizni a sorok között. Mert akármennyire igyekszem a magunkfajtától állandóan megkövetelt gondolat- és véleménycsomagolásnak eleget tenni, a pszichébonbonok egyből kihámozzák, mennyire elegem van a tahókból és ügyeskedőkből, az embertársaikat megcsaló, átvágó jellemtelenekből, a filogenetikailag embernek minősített véglényekből, vagy hogy tele a hócipőm az országkupecekkel, lélek- és eszmetolvajokkal, múlthamisítókkal és hagyománygyilkosokkal, és herótom van az alváztisztítók bűzlő szájú gyülekezetétől is. És ha ezek rájönnek arra, hogy híján vagyok a toleranciának, hát azonnal rám sütik a billogot, és kérlelhetetlen tudatrestaurátorok kezelésébe adnak. Beláthatják hát: nem reszkírozhatok!”
A Kecskeméthez fűződő gyermek- és ifjúkort követően a szerző a Szegedi Egyetemen szerzett biológusi diplomát. Azóta kutatóprofesszorként – az USA-ban eltöltött éveket leszámítva – Budapesten él és dolgozik, az MTA doktora. Bár hazai és nemzetközi elismeréseket kiváltó tudományos pályafutása már túl van a harmadik X-en, szépirodalmi tevékenysége meglehetősen új keletű. Első kötete, A RováSírások 1998-ban jelent meg, amelyet 2000-ben az Ördög a zöldfolyosón követett. Egyik alapító tagja és elnöke a főváros XVII. Kerületében működő Rákosmenti Irodalmi Műhelynek. Az Accordia Kiadó 2002. évi országos irodalmi pályázatán nívódíjban részesült. E kötetében válogatott, többségében új elbeszéléseit adja közre. A néhol humoros, másutt kesernyés hangvételű írásainak eme gyűjteménye az ötvenes évektől napjainkig terjedő – társadalmi ellentmondásoktól korántsem mentes – időszakot igyekszik bemutatni.
Vásárlók értékelése:
Nincs még értékelve. Legyen Ön az első.
 

 
 
 
array ( 0 => array ( 'file' => '/var/www/hu/mimezis/www/includes/modules/writer_other_products.php', 'line' => 6, 'function' => 'tep_db_num_rows', 'args' => array ( 0 => NULL, ), ), 1 => array ( 'file' => '/var/www/hu/mimezis/www/show_book.php', 'line' => 591, 'args' => array ( 0 => '/var/www/hu/mimezis/www/includes/modules/writer_other_products.php', ), 'function' => 'include', ), 2 => array ( 'file' => '/var/www/hu/mimezis/www/product_info.php', 'line' => 42, 'args' => array ( 0 => '/var/www/hu/mimezis/www/show_book.php', ), 'function' => 'require', ), )