Kínálat

 Ajándékönyvek
 Akció
 Albumok
 Állatvilág, természet
 CD
 Családi mozi
 Dokumentumfilm
 Dráma
 DVD
 Egészgég, életmód, pszichológia
 Életrajz, memoár
 Erotika
 Erotikus
 Ezotéria
 Fittness & életmód
 Folyóiratok, katalógusok, magazinok
 Fotóművészet
 Gasztronómia
 Gazdaság, üzlet
 Gyermekek és szülők
 Gyermekkönyvek
 Hangoskönyv
 Hobbi
 Horror
 Idegen nyelvű könyvek
 Ifjúsági és kötelező irodalom
 Informatika, számítástechnika
 Irodalomtudomány, nyelvészet
 Ismeretterjesztés
 Játék, rejtvény, logika
 Kalandfilm
 Képeslap, poszter
 Koncert
 Krimi
 Kutya
 Lakás, otthon, kert
 Lexikon, enciklopédia
 Macska
 Magyar filmek
 Mesefilm
 Mezőgazdaság
 Műsoros kazetta
 Műszaki könyvek
 Művészet
 Naptárak, kalendáriumok
 Nyelvkönyvek,szótárak, kazetta, CD
 Orvostudomány
 Politika, társadalomtudomány
 Riport
 Romatikus
 Sci-fi, fantasy
 Sport
 Sport
 Szépirodalom
 Szoftver
 Szórakoztató irodalom
 Tankönyvek
 Tea, teázási könyvek
 Teaízesítők
 Teázási eszközök
 Térképek, atlaszok
 Természetfilm
 Természettudomány
 Thriller
 Történelem
 Történelmi
 Utazás
 Vallás, filozófia
 VHS
 Vígjáték
 Zene
 Hölgyek
 Teák
 Urak
 Vibrátor, dildó, egyéb maszturbátorok
 Ajándéktárgyak, partykellékek, játékok
 Szettek, csomagok
 Bondázs, S/M
 Szexbabák
 Síkosítók, krémek, vágykeltők, higiénia
 Óvszerek
 Cicikhez
 Nincs kategóriába sorolva
 Egyéb
 Ékszer
 Maszk, paróka
 Bútor és lakberendezési tárgy
 Film
 Egyéb

Vélemények, értékelések

1 -> 6 (összesen: 49 vélemény)
Oldal:  1  2  3  4  5 ...  » 
 
A vendég értékelése: 5
Közzététel dátuma: 2014.02.02.
AMIKOR A FÉNY FELRAGYOG
Azért kezdtem el olvasni, mert egy ismerősöm írt bele. A végén nem tudtam lerakni. Kiolvastam, és még most is beleolvasgatok. Ajánlom :)

Szerző: Ballo Marc

A vendég értékelése: 5
Közzététel dátuma: 2014.01.30.
AMIKOR A FÉNY FELRAGYOG
Varázslatos olvasmány az Amikor a fény felragyog című könyv. Egyedülállóan mutatja be, milyen egy megvilágosodott mester tanítványának lenni. Sok történet mélyen megérintett.

Szerző: Földi Anikó

A vendég értékelése: 5
Közzététel dátuma: 2014.01.20.
A MEGVILÁGOSODÁS KÉZIKÖNYVE
A Megvilágosodás Kézikönyve kézzelfogható segítséget nyújt az útkeresésben, átjárja Samvara megvilágosodott tanító bölcsessége és fénye! Most indultam, de már most látom a napsugarakat a felhők felett!

Szerző: Bátor Csaba

A vendég értékelése: 5
Közzététel dátuma: 2011.01.17.
FŰBEN-FÁBAN MESÉK
Csodálatos kis könyvecske, mindenkinek csak ajánlani tudom! A történetek színessége és egyedisége nem csak a gyerekek képzeletvilágát dolgoztatja meg, de a felnőtteknek is tanulságként szolgál, mindamellett hogy megismerhetjük a gyógynövényeket!

Szerző: Zentai Barbara

A vendég értékelése: 5
Közzététel dátuma: 2010.12.13.
BELSŐ ALKIMIA
Az egyik legcsodálatosabb könyv, amit olvastam. Már néhány oldal elolvasása is annyi tudást, annyi bölcsességet mutat, hogy szerintem nem is lehet végigrohanni rajta. Volt, hogy a párnám alá tettem éjszaka, mert szinte sugárzik belőle az az éltet, bölcs energia, amit igazán nagyon kevés könyvnél tapasztaltam eddig... Életünk minden területére egyértelmű válaszokat ad, és sok olyan gondolat szerepel benne, ahol még igazán a kérdést sem tudtam soha megfogalmazni... Iszonyúan csillagos ötös!

Szerző: Terjéki Nóra

A vendég értékelése: 5
Közzététel dátuma: 2009.05.20.
RAF: BÚCSÚSZIMFÓNIA
Hú, nagyon ott van ez a könyv! Ahogy a többiek is mondták... Gyerekkori emlékem a RAF. Néhány zavaros hír maradéka keringett a fejemben, mintha Kádárék idején szerették volna egy kicsit, meg nem is. Végre értem, hogy miért volt ez így. Ez a könyv, amely elsőként mutatja be, hogy valójában mi és hogy volt, miért alakult a RAF, és mi volt az a téves cselekvéssorozat, amit fiataloknak a nemzetközi tőkével szemben, egy elnyomó állam terrorszervezete ellen másképpen kell tenni. Aktualitása is döbbenetes. Nagyon tanulságos. Különösképpen azért, mert az előszó, illetve az utószó szerzői közismerten eltérő politikai elkötelezettség alapján elemzik ugyanazt, amiből minimális élettapasztalattal is arra kell rájönnünk, hogy nincs hagyományos értelemben vett bal- és jobboldal: szabadság és elnyomás áll szemben, ami Európában egyszersmind nemzeti fennmaradás és öntudat kérdése is. KGyP EXIT MAGAZIN: Jelen sorok írója nem egy filantróp, de azért ahhoz elég békebarát (RAF-nyelven: ágybavizelő diplomás), hogy mérhetetlenül gázosnak tartsa, ha bárki emberéletekkel matekozik egy magasztos cél érdekében. Pedig a RAF-terroristák harminc évvel ezelőtt pont ezt nyomták Berlinben; róluk szól a kötet, amelyet remek időzítéssel a filmmel egy időben dobott piacra a kiadó. Három szerző, a költő-fordító Legéndy Jácint, az író Szitányi György és TGM álltak össze egy versekkel, RAF-kiáltvánnyal és esszé-publicisztikákkal turbózott kis brosúra erejéig, hogy megmondják a frankót a Vörös Hadsereg Frakcióval kapcsolatban. Furcsa kis könyv ez. Nem történelmi feldolgozás, inkább olyan, mint egy nem hivatalos rajongói honlap, azzal a különbséggel, hogy a szerzők komoly emberek, nem pedig fanok. Viszont (és ez a könyv fő erénye) nem démonizálják kapásból az egészet, hanem megérteni igyekeznek; rámutatni arra, hogy az eszközök enyhén szólva helytelen megválasztása ellenére azért a RAF küzdelmeinek indokaiban, céljaiban és a forradalmi hevületben van valami, és hogy a harc bizony nem egy képzeletbeli ellenség ellen folyt. Amire eddig egyrészt nem volt példa itthon, másrészt pedig egyet kell, hogy értsünk TGM-mel: „Kudarc volt, tévedés volt, szörnyű volt, de volt még benne élet”.

Szerző: dudas kati

1 -> 6 (összesen: 49 vélemény)
Oldal:  1  2  3  4  5 ...  »