Kínálat

 Ajándékönyvek
 Akció
 Albumok
 Állatvilág, természet
 CD
 Családi mozi
 Dokumentumfilm
 Dráma
 DVD
 Egészgég, életmód, pszichológia
 Életrajz, memoár
 Erotika
 Erotikus
 Ezotéria
 Fittness & életmód
 Folyóiratok, katalógusok, magazinok
 Fotóművészet
 Gasztronómia
 Gazdaság, üzlet
 Gyermekek és szülők
 Gyermekkönyvek
 Hangoskönyv
 Hobbi
 Horror
 Idegen nyelvű könyvek
 Ifjúsági és kötelező irodalom
 Informatika, számítástechnika
 Irodalomtudomány, nyelvészet
 Ismeretterjesztés
 Játék, rejtvény, logika
 Kalandfilm
 Képeslap, poszter
 Koncert
 Krimi
 Kutya
 Lakás, otthon, kert
 Lexikon, enciklopédia
 Macska
 Magyar filmek
 Mesefilm
 Mezőgazdaság
 Műsoros kazetta
 Műszaki könyvek
 Művészet
 Naptárak, kalendáriumok
 Nyelvkönyvek,szótárak, kazetta, CD
 Orvostudomány
 Politika, társadalomtudomány
 Riport
 Romatikus
 Sci-fi, fantasy
 Sport
 Sport
 Szépirodalom
 Szoftver
 Szórakoztató irodalom
    Humor
    Kaland
    Képregény
    Krimi
    Regény
    Romantikus irodalom
    Sci-fi, fantasy
 Tankönyvek
 Tea, teázási könyvek
 Teaízesítők
 Teázási eszközök
 Térképek, atlaszok
 Természetfilm
 Természettudomány
 Thriller
 Történelem
 Történelmi
 Utazás
 Vallás, filozófia
 VHS
 Vígjáték
 Zene
 Hölgyek
 Teák
 Urak
 Vibrátor, dildó, egyéb maszturbátorok
 Ajándéktárgyak, partykellékek, játékok
 Szettek, csomagok
 Bondázs, S/M
 Szexbabák
 Síkosítók, krémek, vágykeltők, higiénia
 Óvszerek
 Cicikhez
 Nincs kategóriába sorolva
 Egyéb
 Ékszer
 Maszk, paróka
 Bútor és lakberendezési tárgy
 Film
 Egyéb

Továbbküldöm

 
Multi
1.692  Ft - Listaár: 1.990  Ft
Megtakarítás: 15%
 
Várható szállítási idő: 5 - 6 munkanap
Multi - Hozzáad: del.icio.us Multi - Hozzáad: Digg Multi - Hozzáad: Yahoo myWeb Multi - Hozzáad: Spurl Multi - Hozzáad: furl Multi - Hozzáad: Ask Multi - Hozzáad: Squidoo Multi - Hozzáad: Simpy Multi - Hozzáad: Reddit Multi - Hozzáad: ma.gnolia Multi - Megosztás: facebook Multi - Hozzáad: Google Bookmark Multi - Hozzáadás: Twitter
 

Multi - Rövid tartalom
Egy a jelszó, sok a menedzser, még több a rabszolga, és végtelen az idiotizmus. Így dolgoztok ti. Felmerült már Önben a kérdés, mi értelme a maratoni meetingeknek, a parasztvakító prezentációknak, az elburjánzó e-maileknek, a HR-személyzetnek - vagy az életnek úgy általában? Ha nem találja a válaszokat, ez a könyv Önnek szól - talán éppen Önről. A történet egy átlagos munkahét kezdetének bizarr folytatása egy magyar tanácsadó mindennapjainak nem mindennapi fordulatain keresztül. Fekete humor a vállalati kultúra legmélyebb bugyraiból, groteszk formában mutatva be az alkalmazotti lét stációit egészen az őrületig. Hogyan lesz a munkaviszonyból munkaiszony, a kétségből kettősség, és végül az állásból menés? Sartre szerint az ember szabadságra ítéltetett. A gondolat szellemében nem közölte, hogy ebből a szabadságból mennyit javasol átvinni a következő évre. Azt is vallotta, minden létező eredendő ok nélkül jön létre. Bizonyosan neki is volt egy menedzsere. Ki vagyok égve. Azt hiszem, a munka taposómalmában sok apró dolog különös élt kap, az értelmetlen mindennapoktól a reggeli kapkodásban vasalt nadrágig. Hétfőn újraindul minden. A meetingek, ahol lopjuk egymás idejét, az e-mailek, amelyek a kibertéren át csempészik az agyunkba a reménytelenséget, és persze a telefonhívások, hogy távolról se eresszen a póráz. Egy ügyeletes baromarc megint lecsordogál a vállalati hierarchia mentén, a szlájdjain ott a jövő. Majd csak elővarázsoljuk neki Excelben, ha a valóság időközben cserbenhagy minket. Azon a bizonyos hétfőn azonban valami más forrott a levegőben. Talán csak azért emlékszem olyan határozottan, mert aznap töltöttem be a harmincat. Mindenesetre úgy döntöttem, attól a naptól írom le a történteket, még mindig reménykedve, hogy idővel előkerül a főnököm.
Vásárlók értékelése:
Nincs még értékelve. Legyen Ön az első.
 

 
 
 
array ( 0 => array ( 'file' => '/var/www/hu/mimezis/www/includes/modules/writer_other_products.php', 'line' => 6, 'function' => 'tep_db_num_rows', 'args' => array ( 0 => NULL, ), ), 1 => array ( 'file' => '/var/www/hu/mimezis/www/show_book.php', 'line' => 591, 'args' => array ( 0 => '/var/www/hu/mimezis/www/includes/modules/writer_other_products.php', ), 'function' => 'include', ), 2 => array ( 'file' => '/var/www/hu/mimezis/www/product_info.php', 'line' => 42, 'args' => array ( 0 => '/var/www/hu/mimezis/www/show_book.php', ), 'function' => 'require', ), )