Kínálat

 Ajándékönyvek
 Akció
 Albumok
 Állatvilág, természet
 CD
 Családi mozi
 Dokumentumfilm
 Dráma
 DVD
 Egészgég, életmód, pszichológia
 Életrajz, memoár
 Erotika
 Erotikus
 Ezotéria
 Fittness & életmód
 Folyóiratok, katalógusok, magazinok
 Fotóművészet
 Gasztronómia
 Gazdaság, üzlet
 Gyermekek és szülők
 Gyermekkönyvek
 Hangoskönyv
 Hobbi
 Horror
 Idegen nyelvű könyvek
 Ifjúsági és kötelező irodalom
 Informatika, számítástechnika
 Irodalomtudomány, nyelvészet
 Ismeretterjesztés
 Játék, rejtvény, logika
 Kalandfilm
 Képeslap, poszter
 Koncert
 Krimi
 Kutya
 Lakás, otthon, kert
 Lexikon, enciklopédia
 Macska
 Magyar filmek
 Mesefilm
 Mezőgazdaság
 Műsoros kazetta
 Műszaki könyvek
 Művészet
 Naptárak, kalendáriumok
 Nyelvkönyvek,szótárak, kazetta, CD
 Orvostudomány
 Politika, társadalomtudomány
 Riport
 Romatikus
 Sci-fi, fantasy
 Sport
 Sport
 Szépirodalom
 Szoftver
 Szórakoztató irodalom
 Tankönyvek
 Tea, teázási könyvek
 Teaízesítők
 Teázási eszközök
 Térképek, atlaszok
 Természetfilm
 Természettudomány
 Thriller
 Történelem
 Történelmi
 Utazás
 Vallás, filozófia
 VHS
 Vígjáték
 Zene
 Hölgyek
 Teák
 Urak
 Vibrátor, dildó, egyéb maszturbátorok
 Ajándéktárgyak, partykellékek, játékok
 Szettek, csomagok
 Bondázs, S/M
 Szexbabák
 Síkosítók, krémek, vágykeltők, higiénia
 Óvszerek
 Cicikhez
 Nincs kategóriába sorolva
 Egyéb
 Ékszer
 Maszk, paróka
 Bútor és lakberendezési tárgy
 Film
 Egyéb

Továbbküldöm

 

A lefagyasztott hadsereg - Cenzúra Könyvek

Nolik Antal
A lefagyasztott hadsereg - Cenzúra Könyvek
1.680  Ft - Listaár: 2.000  Ft
Megtakarítás: 16%
Kiadó: Magánkiadás | Xantusz Könyvkereskedelmi Kft.
Kiadás: 2009
ISBN: 9789630663816
Oldalszám: 248
Kötés: papír / puha kötés
A lefagyasztott hadsereg - Cenzúra Könyvek - Hozzáad: del.icio.us A lefagyasztott hadsereg - Cenzúra Könyvek - Hozzáad: Digg A lefagyasztott hadsereg - Cenzúra Könyvek - Hozzáad: Yahoo myWeb A lefagyasztott hadsereg - Cenzúra Könyvek - Hozzáad: Spurl A lefagyasztott hadsereg - Cenzúra Könyvek - Hozzáad: furl A lefagyasztott hadsereg - Cenzúra Könyvek - Hozzáad: Ask A lefagyasztott hadsereg - Cenzúra Könyvek - Hozzáad: Squidoo A lefagyasztott hadsereg - Cenzúra Könyvek - Hozzáad: Simpy A lefagyasztott hadsereg - Cenzúra Könyvek - Hozzáad: Reddit A lefagyasztott hadsereg - Cenzúra Könyvek - Hozzáad: ma.gnolia A lefagyasztott hadsereg - Cenzúra Könyvek - Megosztás: facebook A lefagyasztott hadsereg - Cenzúra Könyvek - Hozzáad: Google Bookmark A lefagyasztott hadsereg - Cenzúra Könyvek - Hozzáadás: Twitter
 

A lefagyasztott hadsereg - Cenzúra Könyvek - Rövid tartalom
A 2. magyar hadsereg Don-kanyarban bekövetkezett szörnyű tragédiájának állít emléket ez a fordulatokkal teli, néha groteszk kalandregény. A klasszikus, könnyed (már amennyire a kegyetlen téma tűri a könnyedséget) lektűrszerű történetmesélés jegyében íródott. Ármány és szerelem lövöldözős, menetelős csatajelenetekkel tarkítva. Illetve, mint ahogy időtlen idők óta a bakák mindig is teszik, két akció között sokat okoskodva próbálják menteni az irhájukat hősei, az idealista fiatal tiszt, a jobb jövőben reménykedő délvidéki parasztlegényből sorozott honvéd és a filosz munkaszolgálatos fiú. Teszik mindezt sok-sok kikacsintással az ezredfordulós jelenre. Akár egy "jó" történész, sejtik a múltat és tudják a jövőt. A mi kis - szinte idősíkokon átfutkosó, többnyire azonban csak keservesen átbicegő - Forest Gump-jainkként célozgatnak a gyakran ma is aktuális problémáinkra, és gátlástalanul idézgetnek, persze olykor némileg kifordítva, a Monty Phytontól a Ponyvaregényen át Kozsóig, hogy csak a legnagyobbakra szorítkozzunk. Azonban bőven méri a szerző a Vörösmarty-, Shakespeare-, Churchill- és egyéb parafrázisokat is, a kortárs honi internetes folklórról sem megfeledkezve, a jó ízlés határán táncolva, de még azon belül maradva, anélkül, hogy fárasztóvá válna a sok-sok áthallás az olvasó számára. A hősök és az elbeszélő többnyire mai nyelven szólalnak meg, helyenként szlenget és tájszavakat is használnak. A szöveg szókimondó, szabadszájú, olykor trágár és alpári. Tág befogadókészségű és erősebb gyomrú olvasók előnyben. E mű fikció - a korabeli áldozatok sajnos nem.

Vásárlók értékelése:
Nincs még értékelve. Legyen Ön az első.
 

 
 
 
array ( 0 => array ( 'file' => '/var/www/hu/mimezis/www/includes/modules/writer_other_products.php', 'line' => 6, 'function' => 'tep_db_num_rows', 'args' => array ( 0 => NULL, ), ), 1 => array ( 'file' => '/var/www/hu/mimezis/www/show_book.php', 'line' => 591, 'args' => array ( 0 => '/var/www/hu/mimezis/www/includes/modules/writer_other_products.php', ), 'function' => 'include', ), 2 => array ( 'file' => '/var/www/hu/mimezis/www/product_info.php', 'line' => 42, 'args' => array ( 0 => '/var/www/hu/mimezis/www/show_book.php', ), 'function' => 'require', ), )