Kínálat

 Ajándékönyvek
 Akció
 Albumok
 Állatvilág, természet
 CD
 Családi mozi
 Dokumentumfilm
 Dráma
 DVD
 Egészgég, életmód, pszichológia
 Életrajz, memoár
 Erotika
 Erotikus
 Ezotéria
 Fittness & életmód
 Folyóiratok, katalógusok, magazinok
 Fotóművészet
 Gasztronómia
 Gazdaság, üzlet
 Gyermekek és szülők
 Gyermekkönyvek
 Hangoskönyv
 Hobbi
 Horror
 Idegen nyelvű könyvek
 Ifjúsági és kötelező irodalom
 Informatika, számítástechnika
 Irodalomtudomány, nyelvészet
 Ismeretterjesztés
 Játék, rejtvény, logika
 Kalandfilm
 Képeslap, poszter
 Koncert
 Krimi
 Kutya
 Lakás, otthon, kert
 Lexikon, enciklopédia
 Macska
 Magyar filmek
 Mesefilm
 Mezőgazdaság
 Műsoros kazetta
 Műszaki könyvek
 Művészet
 Naptárak, kalendáriumok
 Nyelvkönyvek,szótárak, kazetta, CD
 Orvostudomány
 Politika, társadalomtudomány
 Riport
 Romatikus
 Sci-fi, fantasy
 Sport
 Sport
 Szépirodalom
 Szoftver
 Szórakoztató irodalom
 Tankönyvek
 Tea, teázási könyvek
 Teaízesítők
 Teázási eszközök
 Térképek, atlaszok
 Természetfilm
 Természettudomány
 Thriller
 Történelem
 Történelmi
 Utazás
 Vallás, filozófia
 VHS
 Vígjáték
 Zene
 Hölgyek
 Teák
 Urak
 Vibrátor, dildó, egyéb maszturbátorok
 Ajándéktárgyak, partykellékek, játékok
 Szettek, csomagok
 Bondázs, S/M
 Szexbabák
 Síkosítók, krémek, vágykeltők, higiénia
 Óvszerek
 Cicikhez
 Nincs kategóriába sorolva
 Egyéb
 Ékszer
 Maszk, paróka
 Bútor és lakberendezési tárgy
 Film
 Egyéb

Továbbküldöm

 

Amíg élek, remélek

Goodall, Jane-berman, Phillip
Amíg élek, remélek
2.541  Ft - Listaár: 2.990  Ft
Megtakarítás: 15%
Kiadó: Athenaeum 2000 Kiadó Kft | Athenaeum 2000 Kiadó | Athenaeum Könyvkiadó Kft
ISBN: 9639261209
Oldalszám: 245
Kötés: karton
Amíg élek, remélek - Hozzáad: del.icio.us Amíg élek, remélek - Hozzáad: Digg Amíg élek, remélek - Hozzáad: Yahoo myWeb Amíg élek, remélek - Hozzáad: Spurl Amíg élek, remélek - Hozzáad: furl Amíg élek, remélek - Hozzáad: Ask Amíg élek, remélek - Hozzáad: Squidoo Amíg élek, remélek - Hozzáad: Simpy Amíg élek, remélek - Hozzáad: Reddit Amíg élek, remélek - Hozzáad: ma.gnolia Amíg élek, remélek - Megosztás: facebook Amíg élek, remélek - Hozzáad: Google Bookmark Amíg élek, remélek - Hozzáadás: Twitter
 

Amíg élek, remélek - Rövid tartalom
Nemrégiben Magyarországra látogatott a tanzániai csimpánzmentő akcióiról ismert Jane Goodall, akinek személyes vallomását immár másodszor jelenteti meg a kiadó. Az Amíg élek, remélek egy megrendítő memoár, melyben Goodall saját - mindennaposnak nem nevezhető - életét és lelki utazásait vizsgálja, azzal az alapos ismerettel, amely őt magát is visszahozta az esőerdőből.Jane-t már kisgyermekként elbűvölte minden élőlény. A dzsungel könyve és Tarzan kalandjai a kislány alapolvasmányai közé tartoztak. Az egyetemen a híres paleontológus, Louis Leakey mellett kapott munkát, aki a tanzániai Gombe-ben végzett tudományos áttöréshez vezető megfigyeléseket.Dr. Goodall élete megpróbáltatásokban bővelkedett: Londonban átélte a második világháború borzalmait; megfigyeléseinek hitelességeit vitatták és tevékenységéről gonosz dolgokat híreszteltek; átvészelt Tanzániában egy túszszedő terrortámadást; majd végignézte férje lassú, agonizáló halálát. De a szörnyűségek hatására sem vesztette el vallási meggyőződését, sőt ez segítette át – az élet számára kiszabott – nehézségein. Tudományos munkássága csak tovább erősítette Jane istenhitét. Ebben a könyvben Dr. Goodall nyíltan megosztja életét az olvasóval. Beszél édesanyja, fia, férje és barátai támogatásáról, szeretetéről. De természetesen nem hiányozhatnak a memoárból a Gombe-i csimpánzok sem, akiket Jane csaknem negyven éve ismertetett meg a világgal. Dr. Goodall szembenéz az ember okozta veszélyekkel, a környezetpusztítással, az egyenlőtlenségekkel, a materializmussal és a népirtással. Magasztalja mindazokat, akik a Föld megújulásán munkálkodnak. Ebből meríti az erőt, hogy AMÍG ÉL, REMÉL. PHILIP BERMAN és Jane Goodall beszélgetése olvasható a könyvben. Berman összehasonlító vallástudományból doktorált a Harvard Divinity School-on. Díjnyertes könyvei közé tartozik: A meggyőzés bátorsága, A gondolkodás kutatása és a Hazautazás.
Vásárlók értékelése:
Nincs még értékelve. Legyen Ön az első.
 

 
 
 
array ( 0 => array ( 'file' => '/var/www/hu/mimezis/www/includes/modules/writer_other_products.php', 'line' => 6, 'function' => 'tep_db_num_rows', 'args' => array ( 0 => NULL, ), ), 1 => array ( 'file' => '/var/www/hu/mimezis/www/show_book.php', 'line' => 591, 'args' => array ( 0 => '/var/www/hu/mimezis/www/includes/modules/writer_other_products.php', ), 'function' => 'include', ), 2 => array ( 'file' => '/var/www/hu/mimezis/www/product_info.php', 'line' => 42, 'args' => array ( 0 => '/var/www/hu/mimezis/www/show_book.php', ), 'function' => 'require', ), )